Visul casei tale !

 

    USI PVC - Pentru siguranta si confort

 

     Orice constructie este prevazuta cu ferestre si usi. Fara acestea nu ar avea functionalitate. Profilele PVC - Salamander sunt concepute pentru fabricarea tamplariei si asigura functionalitate si siguranta. Cu o gama variata de culori, marimi si forme, productia tamplariei din PVC, o executam numai cu materie prima din import Germania. Astfel oferim cel mai bun raport calitate - pret, clientilor si partenerilor nostri.

     La o tamplarie bine executata contribuie buna pregatire a personalului din productie, precum si utilajele de ultima generatie cu care este dotata fabrica noastra.

     In cazul usilor de intrare din PVC, stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor, au un rol important. Dispunerea speciala a traverselor permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare.

     Folosirea suporturile de praguri permit inchiderea etansa a usii pe prag.

     Fiind prevazute cu o multitudine de accesorii, profilurile SALAMANDER, permit executia mai multor modele de usi. In profilul usilor pot fi montate atat armaturi si module de inchidere disponibile pe piata, cat si umpluturi de pana la 40 mm. Profilele de usi sunt disponibile in doisprezece nuante acrylcolor standard sau in sase tipuri de imitatie de lemn, plus numeroase nuante extra-standard.

 

     Usi PVC de interior - tamplaria PVC poate fi folosita in productia usilor de interior cat si de exterior. Usile de interior pot fi prevazute cu doua tipuri de feronerii:

  - usi cu feronerie de fereastra. (acestea se pot deschide si oscilobatant)

  - usi termopan cu broasca cu cheie.

 

    Toate tipurile de feronerie folosite la usi, fie ca sunt de interior sau de exterior, sunt import germania, certificand un grad al calitatii superior.

    Balamalele folosite la usi din pvc sunt de 3 feluri:

  - balamale de fereastra care se pun la usi pvc de balcon si se folosesc atunci cand usa nu are dimensiuni foarte mari,

  - balamale pentru usi termopan de trafic mediu,

  - balamale pentru usi termopan de trafic intens care se folosesc la usi pvc de dimensiune foarte mare de exemplu intrari de magazin etc. Varianta a 2-a de balamale se foloseste la modele usi pvc din interiorul unei locuinte adica la usi de interior pvc.

 

    O alta clasificare care se poate face la acest tip de usi pvc ar fi dupa numarul de canate. Sunt usi termopan cu un canat si cu doua canate (usi duble). Cand latimea golului unde trebuie montata o usa este mai mare de 950-1000 mm este necesar sa se aleaga un model de usa in doua canate (dubla) deoarece feroneria pentru o usa cu un canat este dimensionata pana la dimensiunile sus amintite.

    Culorile disponibile pentru usile de tamplarie pvc Salamander sunt diverse plecand de la alb pana la imitatii de lemn. Astfel putem produce usi termopan de culoare imitatie stejar auriu, usi termopan de culoare imitatie mahon, usi termopan de culoare imitatie stejar inchis sau deschis etc.

    Sticla folosita la usile noastre, in cele mai multe cazuri, este de tipul Low-E.

    La cerere pot fi montate si usi glisante pvc dar si usi pliante pvc.

 

    Usi PVC de exterior - Profilele tamplariei termoizolante PVC SALAMANDER asigura un coeficient de izolare termică foarte bun, menţinând căldura în interiorul încăperilor.

    Design modern al profilelor tâmplăriei termoizolante PVC SALAMANDER, pot fi realizate în culori diversificate, personalizate, conform decorului pe care vi-l doriţi (Mooreiche, Nuc, Stejar auriu, Mahon, Stejar inchis).

    Geamul termopan este obţinut prin sigilarea a două foi de sticlă între care se introduce aer (pentru ferestre şi usi din interior) sau argon (pentru ferestre şi usi din exterior). Cele doua foi de sticla sunt separate de o baghetă din aluminiu de diferite grosimi, ce are mici perforaţii către interior.

    Alegerea optimă din punct de vedere al preţului investitiei raportat la economia ulterioară de energie este reprezentată de următoarele tipuri de geam termopan:

 

- geamul tripan se obţine prin acelaşi procedeu ca şi geamul termopan numai că se folosesc trei foi de sticlă despărţite de două baghete de aluminiu.

- geamul termopan Clar + Low-e cu gaz argon, cu o grosime de 24 mm a pachetului este recomandat atunci cand se urmareste o pierdere cat mai mica a caldurii dinspre interior catre exterior.

- geamul termopan cu control solar, cu o grosime de 24 mm a pachetului este recomandat atunci când se doreşte eliminarea efectului de seră din locuinţe. Astfel se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii.

- geamul termopan Clar + Clar, grosime totala de 24 mm  este recomandat atunci cand nu se urmareste o izolare sau o protectie termica superioara (la interior sau la locuinte fara cerinte mari din punct de vedere al pierderilor energetice importante).

 

    Izolare fonică - ferestrele realizate cu tâmplărie termoizolantă PVC SALAMANDER si geam termopan pot fi adaptate individual conform cerinţelor dumneavoastră specifice asigurând izolare fonică conform claselor de protecţie în vigoare.

    Protectie antiefracție - ferestrele şi uşile balcoanelor pot fi accesorizate împotriva pătrunderii prin efracţie cu ajutorul diferitelor sisteme de blocare şi a măasurilor de siguranţă specifice.

 

    Montarea produselor achiziţionate se face de către o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniu, realizând nenumarăte montaje complexe şi de inaltă calitate.

 

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus