Visul casei tale !

 

    Tamplarie Aluminiu - Siguranta si confort!

 

     Tâmplăria din aluminiu reprezintă o soluţie extrem de fiabilă pentru izolarea clădirilor, aceasta având o durată de viaţă foarte îndelungată, aproximativ dublă faţă de tâmplăria din PVC. Este unul din sistemele cu rupere de punte termica si acopera foarte bine cerintele in domeniul constructiilor. In functie de cerintele beneficiarului, puntea termica are diferite dimensiuni. Aceasta îşi va menţine pe perioade extrem de îndelungate aspectul original, integritatea şi structura, cu un minim de întreţinere. Proprietăţile naturale anticorozive ale aluminiului pot fi îmbunătăţite prin procedee chimice sau electrochimice de acoperire, precum şi prin vopsirea cu pulberi în câmp electrostatic.

     Profilele au un design modern si pe baza caracteristicilor tehnice, sunt recomandate pentru fabricarea de ferestre, usi sau vitrine. Garniturile utilizate sunt din EPDM si asigura o buna etanseitate. Izolarea termica este realizata cu o bagheta de poliamida de 18 mm.

     Etanseitatea partilor mobile cat si a geamurilor in rame se realizeaza printr-un sistem special de garnituri de cauciuc, astfel, in cazul profilelor cu rupere de punte termica se obtine un coeficient de transfer de caldura foarte redus.

     Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (sunt vopsite in camp electrostatic). Paleta coloristica este practic nelimitata oferind posibilitati arhitecturale deosebite. Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor. Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC. De asemenea asigura confort si liniste prin izolare fonica optima, in functie de dimensiunea puntii termice.

     Firma noastra executa si monteaza, deasemenea si tamplarie aluminiu fara rupere termica cu diverse aplicabilitati: ferestre, usi, pereti despartitori, vitrine, in functie de cerintele si necesitatile beneficiarului.

     Clientii nostri pot opta, in functie de destinatia sistemului de tamplarie, pentru profile din aluminiu cu sau fara bariera termica, oferite de renumiti producatori din domeniu.

     Be Techno Plast Company - dispune de echipamentele, logistica si personalul calificat pentru productia si instalarea tamplariei din aluminiu.

     Avantaje:

   - durabilitatea, nefiind necesara armarea suplimentara;

   - ofera posibilitatea executiei de sisteme complexe, cu dimensiuni vitrate mari;

   - paleta coloristica este nelimitata, rezultat al vopsirii profilelor in camp electrostatic;

   - este rezistent in timp la actiunea factorilor de mediu;

   - are o greutate redusa, fapt ce are un efect direct asupra rezistentei elementelor de inchidere;

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus