Visul casei tale !

 

     RULOURI - Accesoriile dv. necesare!

 

     Sunt concepute special pentru a tine la distanta caldura furnizata de razele solare si pentru a proteja intr-o maniera discreta interiorul de privirile curioase. Indiferent de destinatia spatiului pe care il renovati sau construiti (destinatie comerciala, pentru locuit, loc de odihna, agrement sau adapostit autovehicule) noi va punem la dispozitie sisteme practice care dau valoare estetica si functionala ambientului care va inconjoara.

 

     Rulourile din PVC - fiind instalate in exterior, rulourile blocheaza razele solare inainte ca acestea sa atinga geamul, umbrind intreaga suprafata a ferestrei si blocand mai mult de 90% din razele solare.

 

     Rulourile din aluminiu  - interiorul lamelelor este umplut cu spuma poliuretanica fapt care duce la o mai buna izolare termica si fonica. Acest sistem poate fi dotat cu accesorii de siguranta ( zavor) care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din exterior.

 

     Rulourile din aluminiu cu plase de insecte - reprezinta o varietate constructiva de rulouri cu lamela de aluminiu, ce au incorporata si o plasa contra insectelor, aceasta putand fi actionata independent.

 

    Rulouri din aluminiu cu caseta suprapusa - datorita formei speciale a casetei de strangere, aceste rulouri cu lamela de aluminiu pot fi montate incastrate in zidarie, deasupra ramei superioare a ferestrei. Se poate obtine astfel un aspect plan si uniform al fatadei.

 

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus