Visul casei tale !

 

    REYNAERS - Solutii durabile!

 

    Reynaers Aluminiu - este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. In afara gamei variate de solutii standard, dezvoltam idei personalizate pentru toate sectoarele pietei de constructii, de la rezidentiali, comercial si pana la industrial. Sistemele noastre indeplinesc cele mai exigente cerinte legate de confort, siguranta, design arhitectural, si eficienta energetica.

    Reynaers este un furnizor dar si un partener de incredere, pentru arhitecti, executanti, dezvoltatori, investitori si beneficiari.

 

    ETANSIETATEA LA VANT SI APA - reprezinta doua din cele mai importante elemente ce determina nivelul de confort. Usile si ferestrele Reynaers sunt dezvoltate avand nivele diferite de etansare la apa si vant, pentru a fi conforme cu cerintele cladirii.

 

    ETANSARE FERMA - usile si ferestrele Reynaers sunt echipate cu garnituri EPDM de calitate, ce nu lasa sa patrunda aerul si apa in cladire. In ceea ce priveste ferestrele, sistemele noastre au o garnitura centrala si creeaza o bariera impotriva patrunderii apei. La interior au o garnitura acustica, contribuind la performanta fonica.

    DRENAJUL APEI - pe langa prezenta barierei impotriva patrunderii apei, etansietatea la apa este obtinuta si printr-un drenaj corect. Pentru toate sistemele (ferestre, usi, usi glisante, pereti cortina, etc.), drenajul apei are un rol foarte important.

    Apa care patrunde in sistem inaintea barierei este drenata afara prin intermediul unor piese speciale de drenaj, evitand acumularea ei. Aceste piese sunt acoperite de capace ornament. Daca se ataseaza un profil suplimentar, rezulta un sistem invizibil de drenaj.

 

    VENTILAREA CLADIRII - confortul inseamna si o ventilare excelenta a cladirii. Pentru a pastra aspectul estetic al ferestrelor si usilor, Reynaers a dezvoltat un sistem unic, de auto-reglare, numit Ventalis. Acest sistem este integrat complet in profilul de fereastra, facandu-l aproape invizibil.

 

    CALITATEA AERULUI -ventilarea este necesara pentru a obtine o calitate buna a aerului in interior. Acest lucru este important pentru un climat interior sanatos, in special in camerele unde se produce multa umiditate, cum ar fi bucatariile sau baile. Este important sa se gaseasca un echilibru intre izolare si ventilare, iar sistemul Ventalis ofera solutia.

 

    UNITATI DE AUTO-REGLARE - Ventalis permite o varietate de configuratii, in functie de cerintele estetice sau de necesarul de aer. Aceste unitati regleaza aportul de aer, in functie de presiunea lui. Aerul se ventileaza fara niciun risc de infiltrare a apei de ploaie sau de patrundere a insectelor in casa.

 

    USOR DE AJUSTAT - valvele de ventilare se deschid in cinci pozitii diferite, variind de la inchis la deschis, cu trei pozitii intermediare. Puteti ajusta singuri nivelul de ventilare. Indiferent de pozitia valvei, alimentarea cu aer ramane reglata automat.

 

    CONTROLUL CLIMATIC - crearea unui confort acasa sau la birou a devenit principala preocupare a locuitorilor. Controlul climatic eficient si o mai buna protectie impotriva frigului, vantului, radiatiei solare si zgomotului sunt unele din cerintele pe care un arhitect trebuie sa le aiba in vedere, atunci cand proiecteaza o cladire.

 

    PARASOLARE - utilizarea parasolarelor reprezinta, de multe ori, o solutie foarte buna pentru a economisi bani la factura de energie electrica. Parasolarele impiedica razele excesive ale soarelui, ce pot duce la supraincalzirea cladirii. De asemenea, acestea reduc si nevoia de aer conditionat, pentru a mentine o temperatura optima in incaperi pe timpul verii.

 

    SOLUTII CU ACTIONARE AUTOMATA - utilizarea accesoriilor mecanice in combinatie cu cele electronice permit componentelor cladirii, cum ar fi obloane, ferestre sau parasolare sa fie controlate electric, si nu cu actionare manuala. Ferestrele, fatadele si parasolarele joaca un rol important aici. Ele functioneaza ca o componenta intre mediul exterior si cel interior.

 

    Reynaers ofera solutii automatizate ce permit controlul automat pentru sistemele de ventilatie si securitate. Ferestrele pot fi deschise, inchise sau ventilate automat, printr-o simpla  apasare de buton, prin senzori sau printr-o unitate centrala aflata intr-un sistem automat al cladirii.

 

    IZOLAREA FONICA - devine un factor din ce in ce mai important. Orasele devin tot mai populate, iar traficul este in crestere. Oferind o solutie buna de izolare fonica, creste confortul dintr-o cladire. Performanta acustica a unei cladiri este strans legata de materialele utilizate si numarul de deschideri.

    Pentru sistemele Reynaers, gradul de izolare este definit de profile, in combinatie cu garniturile. Desigur, alegerea corecta a sticlei are un rol important: vitrajul izolat fonic va creste performanta sistemului.

 

    ETANSIETATEA LA AER - joaca un rol important in izolarea fonica. Ori de cate ori exista o problema cu etansietatea aerului, va exista una si cu izolarea fonica. De aceea, toate sistemele Reynaers sunt echipate cu o sigilatura acustica, ce garanteaza etansietatea la aer a sistemului, combinata cu garnitura centrala. Aceasta garnitura acustica are cea mai buna performanta in combinatie cu accesorii ascunse, cum garnitura poate fi aplicata continuu pe interior.

 

    VITRAJUL - un alt factor important este alegerea vitrajului acustic: sticla dubla asimetrica (grosime diferita a sticlei pentru interior si exterior) reprezinta cea mai buna solutie. Daca vreti sa mergeti si mai departe, puteti alege un panou din sticla stratificata. Performantele acustice de top sunt atinse prin investirea intr-un panou din sticla stratificata, echipat cu o folie acustică PVB.

 

    PLASE DE TANTARI MOSQUITO - un alt factor important pentru un nivel optim de confort, este pastrarea insectelor sau mustelor in exterior. Cu plasele de tantari Mosquito, Reynaers ofera solutia perfecta pentru aceasta problema.

 

    VENTILARE, DAR FARA INSECTE - Mosquito este un sistem ce poate fi implementat pe ferestre, usi sau usi glisante. Acesta consta dintr-un profil de aluminiu si o plasa de tantari si poate fi integrat in toate sistemele Reynaers, dar si pe alte sisteme. Mai mult, acest sistem poate fi vopsit in culoarea tamplariei. Cu ajutorul plasei de tantari Mosquito, puteti ventila un anumit spatiu, in timp ce tineti afara insectele.

 

    USURINTA DE UTILIZARE - in prezent, cladirile sunt proiectate pentru a fi cat mai transparente. Pentru un beneficiar, acest lucru inseamna ca spatiul de locuit se imbina perfect cu cel exterior.

 

    ACCESIBILITATE - accesibilitatea ferestrelor si usilor intr-o cladire publica joaca un rol important. Reynaers ofera diferite sisteme cu prag jos sau ingropat, fiind o tranzitie lina intre interior si exterior, permitand persoanelor cu mobilitate redusa sa aiba access in cladire. Pe langă toate acestea, sistemele glisante Reynaers pot fi echipate cu o actionare electrica, prin telecomanda sau senzori.

 

    SIGURANTA PENTRU COPII - nivelul de siguranta si usurinta de utilizare privind copiii. Reynaers tine cont de acest aspect in procesul de proiectare a sistemelor de usi si ferestre.

 

    ANTIEFRACTIE - usile si ferestrele trebuie sa asigure un grad de siguranta corespunzator, mai ales in spatele casei, unde se intampla cele mai multe intrari prin efractie. Fara aceasta siguranta, un sistem de alarma este inutil. Usile si ferestrele din aluminiu rezista bine la efractie si datorita materialului de baza care este foarte solid si rezistent la deformari.

 

    SISTEME ANTIEFRACTIE - Reynaers poate furniza diverse tipuri de echipari, cu grade de proetctie antiefractie diferite, in functie de solicitarile clientului. De exemplu, putem furniza ferestre cu mai multe puncte de inchidere pe laturi multiple. De asemenea, sistemele noastre sunt prevazute cu o masura de siguranta suplimentara, prin care pozitia ferestrei deschise poate fi modificata doar daca este mai intai inchisa.

    Pentru siguranta suplimentara a usilor si ferestrelor din aluminiu, exista mai multe optiuni; de exemplu, accesorii de siguranta cu mai multe puncte de inchidere. In plus, feroneria este prevazuta cu o placuta impotriva gauririi si cu un dispozitiv impotriva ridicarii. Acest lucru face aproape imposibil gaurirea inchizatorii sau deschiderea ferestrei utilizand o ranga. Prin utilizarea unei sticle securizate si a unor baghete speciale de prindere a sticlei, siguranta va fi sporita.

 

    REZISTENTA LA IMPACT - nivelul ridicat de rezistenta la impact al sistemelor Reynaers reprezinta o solutie sigura pentru familiile cu copii.

 

    ALTE MASURI DE SIGURANTA - anumite usi pot fi echipate cu o solutie de protectie a degetelor. Acest lucru reprezinta o solutie de siguranta pentru copii sau pentru orice alta persoana. Manerele de usi sau ferestre pot fi echipate cu un dispozitiv anti-eroare, ce permite manevrarea corecta a acestora. In acest fel, este evitata manevrarea incorecta, ce poate rezulta in deschiderea neasteptata a elementului de tamplarie.

 

    INTRETINEREA ALUMINIULUI - Alegand aluminiul, alegeti un material de lunga durata, cu intretinere minima. Durabilitatea aluminiului combinata cu rezistenta UV, fac sistemul foarte usor de intretinut. Pentru a curata aluminiul, este nevoie de apa, o carpa moale si o solutie care sa nu zgarie. O mare diferenta apare la sistemele de lemn, care trebuie să fie tratate sau revopsite la fiecare doi ani.

 

    PRODUSE DE INGRIJIRE - In unele cazuri, ferestrele pot fi extrem de murdare. Reynaers furnizeaza toate produsele de ingrijire de care aveti nevoie, ce pot fi comandate direct de la noi. Aceste produse ofera solutii complete pentru curatarea si intretinerea sistemelor de aluminiu.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus