Visul casei tale !

 

    PROFILELE PVC SALAMANDER - Decizie importanta!

 

     Profilele PVC SALAMANDER - Indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie. Prin formele si culorile aproape nelimitate, puteti pune in practica proiectele dv.

     Prin excelenta calitate a profilelor SALAMANDER si prin asistenta tehnica oferita va putem convinge ca elementele de tamplarie vor aduce plusul dorit cladirilor la interior si la exterior pentru mult timp si fara a genera probleme tehnice.

     Avand o lunga istorie si decenii de experienta, compania SALAMANDER cu centrul logistic in Bavaria ne ofera materia prima principala.

     Profilele PVC Salamander, integrate in fabricatia de usi si ferestre BE TECHNO PLAST COMPANY, sunt capabile sa faca fata oricaror conditii extreme de folosinta. Calitatea materialului PVC folosit in productia profilelor da o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura. Acest lucru asigura fiabilitatea ferestrelor si usilor in conditii de solicitari intense si stabilitate in timp.

     Profilele au o suprafata perfect plana si lucioasa, la care particulele fine de praf nu pot sa adere. In consecinta acestea se pot curata usor, fara a afecta, in timp, culoarea. Culoarea alba SALAMANDER sau alte culori cer un efort minim de curatare pentru a arata la fel de bine.

     Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice ale momentului. Producatorul german tine cont de cele mai noi exigente in alegerea materiei prime si rigurozitate in procesului tehnologic de productie a profilului PVC.

     Durata de viata de 50 de ani a profilului PVC, este certificata de institute de specialitate.

     Ca element de design in arhitectura, ferestrele si usile noastre dau atat imaginea exterioara, dar contureaza si spatiul nostru interior. Alegerea lor este foarte importanta, avand in vedere durata de functionare si asigurarea service-ului post garantie.

 

     Ferestrele si usile BE TECHNO PLAST COMPANY, construite cu profile PVC Salamander, trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si intemperii.

     Ele trebuie sa faca fata tuturor cerintelor, noului nostru stil de viata precum si preferintelor din ce in ce mai ridicate de confort.

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus