PERETI CORTINA

Combinatia intre creativitate

si high-tech!

 

     Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri.

     Avantaje - sistemul complet de profile din aluminiu si otel, toate tipurile de pereti cortina, inclusiv pereti dubli, ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere, sisteme de protectie solara, fixe si mobile, tehnologie de control inovatoare pentru pereti cortina, protectie anti foc si fum, constructii disponibile conform tuturor claselor de rezistenta.

     Fatadele formeaza o componenta integrata a sistemelor complexe care sunt cladirile moderne.

     Aluminiul si sticla este combinatia optima pentru fatade eficiente moderne, atat in ceea ce priveste flexibilitatea in design cat si eficienta energetica.

     BE TECHNO PLAST COMPANY ofera o varietate de sisteme de fatada, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completata de sistemele noastre de umbrire si pot fi combinate cu panouri compozite, ceramic, piatra, table de aluminiu si alte finisaje.

Reynaers

REYNAERS - Solutii durabile!

 

    Reynaers Aluminiu - specializati in dezvoltarea solutiilor durabile de aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere.

    ETANSIETATEA LA VANT SI APA - Usile si ferestrele Reynaers sunt dezvoltate avand nivele diferite de etansare la apa si vant, pentru a fi conforme cu cerintele cladirii.

    ETANSARE FERMA - usile si ferestrele Reynaers sunt echipate cu garnituri EPDM de calitate, ce nu lasa sa patrunda aerul si apa in cladire.

    DRENAJUL APEI - pe langa prezenta barierei impotriva patrunderii apei, etansietatea la apa este obtinuta si printr-un drenaj corect.

    VENTILAREA CLADIRII - confortul inseamna si o ventilare excelenta a cladirii, sistem Ventalis. Este integrat complet in profilul de fereastra.

    CALITATEA AERULUI -ventilarea este necesara pentru a obtine o calitate buna a aerului in interior.

    PARASOLARE - utilizarea parasolarelor reprezinta, de multe ori, o solutie foarte buna pentru a economisi bani la factura de energie electrica.

    VITRAJUL - un alt factor important este alegerea vitrajului acustic: sticla dubla asimetrica, reprezinta cea mai buna solutie.

    PLASE DE TANTARI MOSQUITO - Cu plasele de tantari Mosquito, Reynaers ofera solutia perfecta pentru aceasta problema.

    SIGURANTA PENTRU COPII - nivelul de siguranta si usurinta de utilizare privind copiii.

    ANTIEFRACTIE - usile si ferestrele trebuie sa asigure un grad de siguranta corespunzator, mai ales in spatele casei, unde se intampla cele mai multe intrari prin efractie.

    SISTEME ANTIEFRACTIE - Reynaers poate furniza diverse tipuri de echipari, cu grade de proetctie antiefractie diferite, in functie de solicitarile clientului.

Aluprof

SISTEMUL ALUPROF

Solutii inteligente!

 

     Sistemul de pereti cortina ofera avantajul unei asamblari unificate punand la dispozitia constructorilor un set de solutii exceptionale si distinctive. Acestea permit executia in fabrica, ceea ce impune un control suplimentar al calitatii, montaj rapid fara a fi nevoie de timp si cost suplimentar pentru instalarea schelelor, precum si un aspect modern atat la interior cat si la exterior.

     Sistemele de fatada ajuta la construirea fatadelor din sticla ale cladirilor, precum banci, hoteluri, cladiri de birouri, saloane auto, fhale sportive, etc.

Alumil

ALUMIL - Un Plus de calitate!

 

     Sistemele arhitecturale reprezinta gama dominanta in portofoliul companiei ALUMIL. Acestea sunt concepute pentru fiecare aplicatie arhitecturala, cum ar fi usi, ferestre, fatade (pereti cortina), luminatoare, compartimentari interioare etc, acoperind astfel toate nevoile clientilor.

 

    ALUMIL ofera 48 de sisteme din aluminiu distincte destinate aplicatiilor arhitecturale, precum si 18 sisteme pentru aplicatii speciale.

   Sistemele din aluminiu ALUMIL se disting prin perfectiunea constructiei, durabilitate, design modern si functionalitate ridicata. In plus, compatibilitatea intersistemica permite realizarea unei diversitati insemnate de combinatii. In conformitate cu cerintele si specificatiile organizatiilor recunoscute la nivel international, ALUMIL acorda o importanta deosebita calitatii garantate a produsului final, certificarii produselor si a proceselor de productie.

   Departamentul Cercetare & Dezvoltare din cadrul grupului ALUMIL, conceptualizeaza, studiaza si creaza in mod constant produse noi. Ulterior, noile produse sunt trimise la organismele notificate pe plan international, cu scopul de a fi verificate, testate si certificate corespunzator ( de exemplu, IFT Rosenheim).

 

   Sistemele din aluminiu Alumil reprezinta o alegere pentru un stil de viata, avand cerinte minime in ceea ce priveste mentenanta. Desi durabilitatea sistelemelor este extrem de generoasa, in cazul inlocuirii acestora profilele sunt complet reciclabile, contribuind astfel la protectia mediului si consumul responsabil de resurse.

 

  Pereti Cortina si Luminatoare

   Datorita nivelului ridicat de cunostinte tehnice si experienta al Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, Alumil ofera o gama completa de sisteme de pereti cortina, care sa se preteze oricaror aplicatii arhitecturale, cerinte de design si performante, indeplinind cele mai exigente cerinte din cadrul proiectelor de pe intreg mapamondul.

Administrator: Gigi Popa  Tel :004/0761 003 077

BELGIA

Bruxelles

 

Ets.Prc Châssis S.P.R.L

Menuiserie PVC-ALU

Av.Chazal 58

TVA BE 0896.896.345

1030 Bruxelles

GSM :0032/472283492

G.Popa -Gérant

 

E-mail:prc.chassis@outlook.be

E-mail:popagigi@icloud.com

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus