Visul casei tale !

 

    PERETI CORTINA - Combinatia intre creativitate si high-tech!

 

     Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. Oferim o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic. De la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice, trecand prin pereti cortina structurali.

     Avantaje - sistemul complet de profile din aluminiu si otel, toate tipurile de pereti cortina, inclusiv pereti dubli, ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere, sisteme de protectie solara, fixe si mobile, tehnologie de control inovatoare pentru pereti cortina, protectie anti foc si fum, constructii disponibile conform tuturor claselor de rezistenta.

     Fatadele formeaza o componenta integrata a sistemelor complexe care sunt cladirile moderne. Aceste influenteaza in mod direct eficienta energetica, confortul termic si vizual in pofida impactului asupra aspectului general al cladirii.

     Aluminiul si sticla este combinatia optima pentru fatade eficiente moderne, atat in ceea ce priveste flexibilitatea in design cat si eficienta energetica.

     BE TECHNO PLAST COMPANY ofera o varietate de sisteme de fatada, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completata de sistemele noastre de umbrire si pot fi combinate cu panouri compozite, ceramic, piatra, table de aluminiu si alte finisaje. Toate sistemele de fatada incorporeaza garnituri EPDM.

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus