Visul casei tale !

 

     GLAFURI PVC - Protejarea peretelui!

 

      Glafurile pot schimba intreaga atmosfera a unui spatiu, ii confera un stil robust, dar si aerisit in egala masura. De interior sau de exterior, acestea se intretin usor si au un rol important in protejarea zidurilor si a ferestrelor. Si totul pentru ca suntem constienti ca personalitatea unei incaperi consta in fiecare detaliu.

 

      Glafuri PVC de interior - au atat un rol estetic, intregind o fereastra, dar si un rol functional de protejare a peretelui. Acestea constituie o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari.

      Glafurile de interior sunt deosebit de durabile. Realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera rezistenta. . In conditii de utilizare intensiva, calitatea deosebita a suprafetei glafului, face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada indelungata. Adresandu-se tuturor tipurilor de ferestre, glafurile, constituie elemente perfecte de decor si protectie.

      Glafurile aduc un design aparte oricarui interior. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori, cu imitatii de lemn, alb, stejar auriu, nuc, wenge, mahon, gri antracit.

 

      Glafuri PVC de exterior - cele mai multe sisteme de glafuri exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu.

      Glafurile exterioare se  montează sub toc, pe un profil de înălţare – în cazul în care tâmplăria se montează concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc,

dacă tâmplăria a fost montată anterior. Protejează eficient peretele de faţadă al construcţiei în zona ferestrei împotriva îngheţului, a pătrunderii apei şi murdăriei. Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii si zidăriei la extremităţile glafurilor de fereastră.

      Pot fi vopsite in camp electrostatic la orice nuanta RAL.

 

      AVANTAJE :

 

    - Montarea unui glaf exterior adecvat ne ofera satisfactia protejarii peretilor de infiltratii si deteriorari. Datorita aspectelor financiare, uneori se refuza achizitionarea si montarea glafurilor exterioare, marind astfel riscul de a investi în fiecare an în reabilitarea peretelui.

    - Completeaza ferestrele intr-un mod armonios oferind si un aspect elegant pe langa cel practic. Lungimea maxima a unui glaf poate ajunge pana la 6 metri, iar latimile sunt variabile (intre 125mm si300mm).Ultimele tehnologii in materie de glafuri, fie ele de interior sau exterior, ofera o durata de viata de pana la 50 de ani.

 

    - sunt non-inflamabile si usor de manevrat, devenind o componentă obligatorie a sistemului de protecţie hidrofugă a clădirii .

    - acestea sunt rezistente la coroziune si nu necesita intretinere.

 

    - usor de curatat

    - rezistente la zgarieturi

    - zgomotul redus la caderea picaturilor de ploaie.

 

CULORI DISPONIBILE:

SC.BE TECHNO PLAST COMPANY SRL

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus