Visul casei tale !

 

    ACCESORII ROTO - Tehnologie ascunsa!

 

     Sistemul de feronerie ROTO se bazeaza pe un concept verificat, care printr-o gama larga de accesorii nu lasa nicio dorinta a clientului neimplinita si satisface cerinte individuale, pentru a configura o viata de zi cu zi mai placuta.

 

    De ce ROTO? - Pentru ca va oferim un pret corect, fara sa renuntam la calitate. Este cunoscuta ca fiind cea mai rezistenta feronerie de pe piata. Dispune de sisteme de actionare complete. Pentru tamplarie PVC - toate tipurile de deschideri comportandu-se excelent in conditii de utilizare comerciala si rezidentiala si permit montarea sistemului de microventilatie.

     Dispune de sisteme de inchidere avansate pentru usile de exterior. Este momentul sa treci la un nivel superior. Incuietorile noastre vor deveni paznicii fara de pret ai casei tale.

     Feroneria ROTO stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile de afara.

     O reglare simpla, tridimensionala a tocului ferestrei este posibila cu ajutorul suruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranta, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca si dispozitivul impotriva deschiderii cu un speraclu in balamaua de colt, garanteaza securitate ridicata.

     Toate produsele ROTO sunt executate la un standard ridicat de performanta, conform celor mai inalte sisteme de calitate.

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus