Visul casei tale !

 

    FERESTRE PVC - Placerea de a privi!

 

    Ferestrele sunt o investitie de viata, iar noi stim ca trebuie sa indeplineasca toate cerintele dv. Tocmai de aceea, Be Techno Plast Company vine cu cea mai buna solutie care imbina toate cerintele dv. intr-un singur produs. Odata cu achizitionarea acestor tipuri de ferestre, viata dv. este mult mai simpla prin garantarea unei sigurante economice de lunga durata. Pentru ca stim cat de importanta este linistea din caminul dv., va garantam ca veti beneficia de un confort ridicat.

     Ferestrele din profile SALAMANDER pot fi adaptate individual la cerintele dv. specifice, asigurandu-va o protectie marita.

     Importanta ferestrelor in arhitectura unei cladiri, se reliefeaza in special cand vine vorba de forma si culoarea acestora.

     Valoarea ferestrei este compunsa din urmatoarele principii: performanta proiectarii, calitatea prelucrarii, inalta calitate a metariei prime, calitatea montajului si intretinerea si utilizarea adecvata.

     Montajul ferestrelor este studiat si imbunatatit permanent de catre echipa noastra. Suntem la curent cu solutiile cele mai noi din domeniu, pe care, cu succes, le punem in practica.

     Daca ati luat decizia de a pune casei dumneavostra ferestre din pvc cu geam termopan, a-ti facut o alegere buna. Proprietatile tehnice ale sistemului de profile au o importanta deosebita. Profilele folosite de noi, destinate usilor si ferestrelor cu geam termopan indeplinesc atat cerintele legate de aspectul estetic cat si conditiile de izolatie termica si fonica.

 

Avantajele:

 – protectie termica

 – protectie fonica

 – protectie antiefractie

 – multitudine de culori si texturi

 – multitudinea formelor

 – sistem de ventilatie

 – rulouri exterioare

 – rulouri, rame si usi cu plasa contra insectelor

 – durabilitate/intretinere usoara

 – glafuri interioare si exterioare

 – inchideri balcoane si terase; usi glisante

 – baghete/sprosuri

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus