Visul casei tale !

 

    DESIGN 2D - Functionalitate si eleganta!

 

     Sistemul clasic DESIGN 2D are un design atractiv si o functionalitate deosebita. Confera o paleta multipla de posibilitati de configurare. De la forme clasice, la inobilarea cu baghete decorative sau imbinarea in jocul formelor arhitecturii moderne, nu exista nici o idee care nu se poate concretiza.

 

     Profilele Design 2D, ca de altfel toate sistemele de profile salamander, sunt confectionate dintr-un pvc de o foarte buna calitate, care asigura o stabilitate pe viata si o stralucire continua.

     Faltul dublu inclinat, intariturile pe zona de prindere, armatura mare si baghetarea inteligenta asigura o prelucrare usoara, functionalitate si rezistenta deosebita pe toata perioada exploatarii ferestrei.

     Folosind acest profil PVC se pot fabrica ferestre cu deschidere simpla, batanta, oscilo-batanta si usi cu deschidere interioara sau exterioara, culisant-batanta si armonica, putand astfel sa raspundem la aproape orice tip de solicitare.

 

     Sistemul de profile PVC SALAMANDER 2D este un profil solid, cu o latime constructiva de 60 mm si trei camere de izolare, elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere. Aceste date fac profilul sa se incadreze in clasa A, fiind solutia optima pentru clima din Romania.

     Marele avantaj al acestui profil pvc, pe langa cele tehnologice si ecologice, este aspectul financiar. Tamplaria fabricata de Be Techno Plast Company  folosind aceste profile corespunde cerintelor financiare actuale si asigura o calitate corecta la pret avantajos.

     Pe langa aspectul financiar avantajos mai trebuie sa enumeram cateva argumente care faciliteaza promovarea produsului. Caracteristici intalnite doar la profile de clasa superioara, cum ar fi:

 

 - sisteme cu 3 camere asigura o stabilitate optima si o izolare termica ridicata,

 - falt dublu inclinat

 - adancime constructiva de 60mm

 - fereastra are protectie fonica de pana la 45 dB

 - fereastra (ansamblu cu sticla si armatura) ofera o izolare termica 0.93 1,4 W/mK

 - clasa de siguranta la efractie CLASA 2 (DIN V ENV 1627)

 

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus