Visul casei tale !

 

    blueEVOLUTION - Profilul viitorului!

 

     SALAMANDER bluEVOLUTION reprezinta varful de gama al producatorului german. Cu o latime de 92 mm in cazul ferestrelor si pana la 126 mm in cazul usilor, blueEVOLUTION reprezinta un cumul perfect intre gabarit, design si functionalitate. Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele trei garnituri de etansare (de culoare gri pentru ferestre albe), cele sase camere de aer din interiorul profilelor, si armatura rectangulara de 2 mm, reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

     Ferestrele si usile realizate de Be Techno Plast Company cu sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION se numara printre cele mai noi tehnologi disponibile pe plan mondial in domeniul tamplariei PVC. Daca nu vreti sa faceti compromisuri, cand vine vorba de confortul casei si diminuarea consumului de energie, exista solutia profilului bluEvolution.

 

     In proiectarea si dezvoltarea acestei serii de profile s-au vizat trei principii de baza: protectia climatului, eficienta energetica, protectia mediului.

     Sistemul bluEvolution da nastere unei noi clase de ferestre conceputa avand ca obiectiv principal scaderea coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat este mai mic cu atat creste confortul casei si scade consumul de energie.

 

     Avantaje - adancimea de constructie de 92 mm, aranjarea inteligenta a celor 6 camere de izolare, cele 3 garnituri de etansare, profilul, chiar si in versiunea constructiva standard a ferestrei, sa atinga valori ale coeficientului de transfer termic al ansamblului de 0,83 W/mpK. Prin inserarea armaturi termice si utilizarea unor geamuri de inalta izolatie, se pot atinge niveluri Uw de 0.73 W/mpK. Aceasta valoare depaseste cerintele de standard pentru asa zisele case pasive. Pe langa aceste capacitati de izolare termica mai exista si avantajul arhitectural.

     Avand latimea vizibila, este de numai 118 mm este posibil, constructiv, alinierea la noile cerinte de design arhitectural prin realizarea unor suprafete vitrate generoase. Acest lucru asigura la randul lui castiguri energetice prin radiatia solara si un grad ridicat de incidenta a luminii.

 

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus