Visul casei tale !

 

    Baghete WARM EDGE - Plus de economie!

 

     Baghetele warm edge sunt distantieri realizati din materiale care se monteaza la fel ca si distantierul din aluminiu intre foile de sticla ale geamurilor termoizolante cu doua sau trei foi de sticla. Aducand o contributie substantiala in privinta imbunatatirii confortului termic al locuintei, baghetele Warm Edge au un grad de transfer termic mai redus decat distantierii din aluminiu obisnuiti. In acest fel, plusul de izolare este asigurat prin reducerea puntilor termice formate perimetral pe marginile termopanelor.

     Prin utilizarea bagetei Warm Edge se realizeaza izolatia marginilor termopanelor, reducand incalzirea din timpul verii. Bagheta Warm Edge previne condesul format pe geamul termopan la extremitatile acestuia.

     Avantaje:

  - eficienta termica ridicata

  - readuce semnificativ costurilde de incalzire si climatizare

  - inlatura condesul perimetral de pe geamurile termoizolante

  - usor de prelucrat

  - durata de viata ridicata a termopanului, argonul introdus nu-si diminuiaza concentratia dupa 5 ani de utiliare ca si in cazul baghetelor distantieri din aluminiu.

 

    In domeniul imbunatatirii calitatii de izolare ale pachetelor termoizolatoare montate pe tamparia pvc, baghetele distantieri Warm Edge reprezinta cea mai avansata si rentabila inventie.

 

S.C. BE TECHNO PLAST COMPANY S.R.L.

FABRICA DE TÂMPLARIE DIN PVC - ALUMINIU

Sediu Social - Str. Malureni, nr. 37

Punct de lucru - Strada Cuza Voda, nr. 119 A

Loc Tecuci - Jud Galati

 

E-mail:popagigi@icloud.com

 

Administrator: Gigi Popa - Tel :004 / 0761 003 077

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Be Techno Plast

Powered by Optimus Plus